lauantai 5. joulukuuta 2015

Kiirettä pitää, ja väki vähenee...

Tässä on viime päivät olleet niin kiireisiä, että en ole ehtinyt edes tänne kirjoittaa. Keskiviikkona pennut täyttivät 7 viikkoa ja pyysin tänne koiraguru Jari Keinäsen arvioimaan pentuja. Hänellä pitkä (yli 25v) koirakoulutustausta takana ja hän on myös koirien luonnetestituomari. Hän piti pentuja ja Fiaa erittäin hyvähermoisina ja fiksuina koirina. Teki pieniä testejä pennuille ja oikeastaan kaikki meni juuri niin kuin olin itsekkin arvioinut. Merlet sähäköitä, vilkkaita, erittäin sosiaalisia pentuja. Uros oli terävin, kovin ja taisteli eniten. Mustat rauhallisempia, pehmeämpiä ja kilteimpiä. Mutta kaikkia kehui kovasti. Kukaan ei myöskään reagoinut koviin ääniin ym. Kodit olin valinnut oikein, tai pennut olivat valinneet kotinsa oikein. ;)

Torstaina sitten lähti ensimmäisenä Tavis (Rakovalkea) josta tuli Pulla. Pullasta koulutetaan terapiakoira tulevaisuudessa.

https://www.facebook.com/terameriKemi/?fref=nf

Onnea Laura, ja kovasti tsemppiä tulevaisuuteen. Pullalla kaverina ihana espanjanvesikoira Tuikku.

Laura ja Pulla

Perjantaina lähdön aika koitti Pojulle (Jätkänkynttilä) josta tuli Topi. Topin kanssa tullaan harrastamaan tokoa ja agilityä.

Onnea Tanja, ja kovasti tsemppiä teillekin! Topin kaverina on Sulo-kissa ja ulkona plottinajokoira Remu. Parasta se, että perheessä on kolme lasta (6-, 5- ja 3-vuotiaat). Poju rakastui meidän Peetuun, niin aivan huippua, että perheessä on samanikäinen poika. Tanja ja Topi


Ensi sunnuntaina lähtee viimeinen pentu, eli Musta (Tervastuli) josta tuli Kaira. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti