torstai 15. lokakuuta 2015

Pennut tänään päivän.

Fia hoitaa...
 


Ensimmäisenä syntyi mustavalko tyttö. Hänellä on musta pää ja mahassa valkoisella musta täplä.
Syntyi klo 10.40 lattialle, Fian omaan petiin. Sekä minä että Fia oltiin alussa ihmeissään. Hiukan avustin kalvoissa, mutta muuten Fia onneksi hoiti homman kotiin. Sitten siirtyi Fia ja vauva vasta pentulaatikkoon. Paino eilen 350g ja tänään 375g.

nro 1


Seuraavana syntyi bluemerle poika klo 12.17. Silloin oli jo pieneläinhoitaja Maikki ehtinyt mukaan synnytykseen, vain hiukan autettiin, mutta muuten Fia hoiti kaiken. Paino eilen 380g ja tänään 400g.

nro 2

 

Kolmantena syntyi meidän oma ihana bluemerle tyttö klo 13.48. Fia osasi jo hommansa hyvin. Paino eilen 375g ja tänään 410g.

nro 3
 

Viidentenä syntyi pitkän odottelun jälkeen mustavalkoinen tyttö klo 20.37. Hänellä valkoista kuonossa. Paino eilen 340g ja tänään 400g

nro 5
Ensimmäinen yö meni loistavasti. Nukuin pentuhuoneessa, mutta ei mun tarvinnut kun muutaman kerran käydä nostelemassa vauvoja tisseille. Tuntui, että Fia oli koko yön samassa asennossa, kun ei uskaltanut liikahtaa... Jonkun verran vielä läähätteli. Kokoajan ruokahalu on pysynyt Fialla hyvänä.
 
Tänään olen jo monelle joutunut laittamaan viestin, että valitettavasti pentuja ei heille riittänyt. Toivon todella, että kaikki löytäisivät vielä oman bortsunsa. Mahtavia koteja oli pennuille tarjolla. Pentukyselijöitä oli pitkälle toistakymmentä. Oli kurjaa tuottaa niin monelle pettymys, mutta halusin ilmoittaa mahdollisimman monelle jo heti mikä tämä tilanne täällä on.  


Voiko siis mikään olla kauniimpaa?

 


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti